П`ятниця, 29.03.2024, 10:06
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2017 » Червень » 6 » Останній дзвінок
17:22
Останній дзвінок

     Промайнув іще один навчальний рік. Останній дзвоник – це свято завжди урочисте, радісне і водночас хвилююче. Особливо для випускників, для яких шкільний дзвоник лунає востаннє. Минуть роки, але вони пам’ятатимуть і цей день, і рідну школу, і вчителів, по-батьківськи вимогливих і по-материнськи турботливих. Ніжна мелодія шкільного дзвінка запросила школярів, вчителів, батьків, гостей на свято.

 

    Право відкрити урочисту лінійку було надано директору школи Чечету М. В.

    Микола Васильович привітав усіх зі святом, підбив підсумоки роботи за навчальний рік та нагородив грамотами переможців та активних учасників предметних районних олімпіад, Міжнародних учнівських конкурсів.

 

      До одинадцятикласників з напутніми словами та щирими побажаннями звернулася перша вчителька випускників Марчук В. С., яка побажала їм правильно вибрати свою стежку у майбутнє, бути гідними громадянами своєї країни.

 

Щоб привітати всіх із завершенням навчального року, на урочисту лінійку до нашої шкільної родини завітала секретар Несолонської сільської ради  Марчук Галина Аркадіївна.

 

Дзвінкоголосо вітали випускників першокласники, а випускники віршовано дякували вчителям за те, що завжди їх любили і розуміли, дорогу показали в світ.

 

Учні старшої ланки на чолі з педагогом - організатором Валінкевич Т. С. підготували для присутніх святкову програму. Учасники танцювального гуртка «Ритм»  (керівник Горшкальова Н.М.) представили запальний танок. Учасники вокального гуртка «Сонечки» (керівник Лук'янець В. М.) подарували всім пісні.

Сльози бриніли в очах випускників і їх батьків. Адже ще зовсім недавно, будучи маленькими школяриками, випускна лінійка була такою далекою й недосяжною. А сьогодні вони дорослі й поважні.

І ось особливий дзвоник, не схожий ні на один, який звучав упродовж усіх років навчання. Він як рубіж між дитинством і дорослим життям. Це останній шкільний дзвоник для випускників. Право подати останній дзвоник 2016-2017 навчального року надано одинадцятикласнику Тарасюку Ю. та учениці 1 класу Гаврилюк Д.

Переглядів: 464 | Додав: NesTop | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Червень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Архів записів
Корисні сайти
  • Відділ освіти Новоград-Волинської рда
  • Новоград-Волиська районна державна адміністрація
  • Copyright MyCorp © 2024Хостинг від uCoz