Вівторок, 23.04.2024, 12:22
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2017 » Жовтень » 10 » Тиждень 7 класу
16:26
Тиждень 7 класу

     З другого по шосте жовтня проходили заходи у рамках тижня 7 класу. 02.10. на загальношкільній лінійці учні  представили фото колаж «Наше шкільне життя».

      

       У вівторок відбулися спортивні змагання з футболу між учнями 6 та 7 класу. З рахунком 4:3 (по результатам пенальті) перемогу здобули учні 6 класу.

 

     04.10 учні класу та гості  відвідали інтелектуальне кафе «Ми розумники та розумниці». Дійство проходило у вигляді змагання. За двома столиками змагалися команди «Розмники» та «Незнайки». Команди «смакували»  різні страви: салат «Цікавинка» під соусом із загадок, борщ «Щойно з печі», рагу «з логічних цікавинок з гострими приправами із уваги і мислення», «Мезим — шлунку добре з ним» та фірмова страва «Інтелектуальний рулет з начинкою із кмітливості і дотепності». Гостей частували   салатом «Історичний вінегрет».

  

  

     Шановане журі у складі  Рошки Світлани Петрівна та Троцької Сніжани оголосили результати змагань. Команда «Розумники» набрали  21 бал, а команда  «Незнайки»  23 бали. Під час змагання  учасники продемонстрували свої вміння у відгадуванні інтелектуальних загадок, спритності шукати розсипані числа та винахідливості.

      У четвер проведено  конкурсну програму «У світі професій». Учні класу поділилися на дві команди «Фізики» та «Лірики». Протягом гри діти дізналися багато нового та цікавого про професії. Найбільше учням та вболівальникам сподобався конкурс «Модельєр», де діти виготовляли одяг з газет, прищіпок, ножиць та скотчу. Журі у складі Гордійчук Олени Валеріївни та Дмитерчук Наталії Володимирівни оголосили результати змагань, за якими обидві команди набрали рівну кількість балів. Перемогла дружба!!!!

  

 

      На завершення тижня 7 класу проведено виховна годину «Досвід поколінь», яка пройшла в атмосфері сімейного свята. Учні привітали своїх батьків словами вдячності та запашним короваєм. Під час конкурсів  «Вгадай дитину», «Інтелектуал» батьки пригадували моменти зі свого дитинства. Кравець Саша порадував всіх присутніх гумористичним віршем «Батьки чомучки».

 

  

 

     У конкурсі «Сімейний бюджет» батьки змагались хто швидше одягне та збере до школи свою дитину. Дуже приємно, що наші досвідчені батьки справили на відмінно з цими завданнями. Діти натомість подякували своїм найріднішим за їхню щоденну працю, любов, заспівали пісню для них, пригостили смаколиками.  Фіналом свята стала казка «Ріпка» на новий лад у виконанні учнів класу.

Переглядів: 406 | Додав: NesTop | Рейтинг: 4.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Жовтень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Архів записів
Корисні сайти
  • Відділ освіти Новоград-Волинської рда
  • Новоград-Волиська районна державна адміністрація
  • Copyright MyCorp © 2024Хостинг від uCoz