П`ятниця, 19.04.2024, 12:19
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2019 » Листопад » 20 » Всенародна акція "Посади дерево"
12:45
Всенародна акція "Посади дерево"

28 жовтня 2019 року вся наша країна відзначала 75-річницю з дня визволення України від німецько-фашистських загарбників.

Була страшна війна, яка тривала 5 років з 1941 – 1945 рр. загинули мільйони людей – як результат так і мирних жителів, в той час загинуло багато діточок. Та все ж наш народ вистояв завдяки надлюдським зусиллям і величезної самопожертви народ вистояв і одержав перемогу. Люди не жаліли власного життя заради перемоги. Важливо нам сьогодні розуміти що вони помирали з думками про нас – майбутні х поколінь, заради своїх дітей, внуків і правнуків… Вони дуже хотіли щоби їх діти і всі прийдешні покоління і в тому числі і ми з вами жили на своїй землі вільними людьми.

Прийшов час подумати і про наших предків, що відстояли нашу Батьківщину. Ми згадуємо про них і про ту страшну війну і висловлюємо свої слова вдячності. Але не це їм потрібно, не заради цього вони помирали. Найбільше мабуть вони хотіли аби їх смерть не була даремною, вони хотіли, що ми були щасливі та здорові, щоб над нами було мирне небо.

Тож потрібно відроджувати нашу землю квітучими садами і квітами: і щоб звучав веселий сміх по всіх куточках нашої батьківщини.

Тому проголошено всенародну акцію, во славу і вічність тих людей, що загинули в роки ВВ, а саме висадити 45 мільйонів фруктових дерев. Ці дерева мають висаджувати не в знак пам’яті, і не в честь, а висаджувати саме во славу і в ім’я життя тих людей, що загинули під час війни. Це може бути наш подарунок, дар душ людей, які живуть зараз на землі, душам тих людей, що відділи життя і що прийняли страждання в ім’я життя і майбутнє своєї Землі і своїх Родів.

Несолонська ЗОШ І-ІІІ ступенів залучилася до всенародної акції «Посади дерево». Силами учнів нашої школи та під дбайливим керівництвом Молодецької С.В. , Мельницького М.Є та вчителів було закладено сад, в якому висаджено 23 фруктових дерева (яблуні, сливи, груші, черешні), що закуплені на кошти, які зібрані силами учнів та вчителів школи.

Від тепер догляд і шефство за молодими саджанцями закріплено за кожним класом школи.

Тож адміністрація школи висловлює щиру подяку всім людям доброї волі, души яких відгукнулися на всенародний заклик «Посади дерево» во славу і вічність тих людей, що загинули в роки ВВв, аби ми жили у вільній, квітучій, щасливій Україні.

Окрема подяка за спонсорську допомогу у придбанні саджанців висловлюємо сільській голові Ковальчук Т.Я. та Кулявцю М.М., а також дбайливому господарю, вчителю музики нашої школи, нині пенсіонеру Марчуку С.Ф. за дбайливо вирощені саджанці для нашого саду, а також безкорисливу допомогу деревцями.

Нехай усім щедрість ваших сердець вам повертається земними благами сторицею.

 

Переглядів: 202 | Додав: NesTop | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Листопад 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Архів записів
Корисні сайти
  • Відділ освіти Новоград-Волинської рда
  • Новоград-Волиська районна державна адміністрація
  • Copyright MyCorp © 2024Хостинг від uCoz