Середа, 24.04.2024, 00:48
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2017 » Квітень » 17 » «Зробимо планету щасливою – і самі будемо щасливими»
20:54
«Зробимо планету щасливою – і самі будемо щасливими»

     Життя людей тісно пов’язане зв станом довкілля. Глобальна екологічна криза набула системного характеру. Людство дедалі більше усвідомлює необхідність перетворення свого життя на безпечне, здорове, радісне.

 

Для цього людині потрібне синє небо, чисте довкілля. Наше завдання – не шкодити планеті Земля, вчитися заощаджувати її ресурси, дбати про своє майбутнє та долю майбутніх поколінь мешканців Землі.

 

В рамках місячника екологічного виховання в нашу школи завітали викладачі-екологи з Києва та Луцька, які провели з учнями екологічні уроки на тему: «Здорова Земля- це наше здоров’я та процвітання». Кузнєцова Ірина Миколаївна запропонувала під час проведення уроку учням початкових класів приєднатися до акції «Посади дерево для щастя Землі». Усі школярі школи отримали в подарунок стаканчик із землею, в якій лежав плід чорного горіха. Запропоновано проростити його і висадити біля свого дому.

Мельницький Михайло Євгенович, представник Східноєвропейського національного університету м.Луцька організував спілкування з учнями « Земля на планеті Земля залежить від тебе». Переглянувши відеопрезентацію, учні вкотре переконалися, що забруднення річок і озер, загибель лісів, знищення багатьох видів рослин і тварин – справа рук людини. Проте тільки людина може врятувати природу.

Корчмар Марина, представник громадської організації «Слово мудрості» (м.Київ) провела виховний захід «Гроші. Багатство. Наш вибір?», під час якого учні мали можливість вирішити, які корисні для себе й планети справи вони можуть робити вже сьогодні. Наступним етапом стала посадка плодових дерев біля школи.

Варто відзначити, що візит до школи гостей та проведені ними заходи дали зрозуміти кожному, що і дорослі, й діти повинні об’єднати свої зусилля у справі захисту довкілля.

«Зробимо планету щасливою – і самі будемо щасливими» - основний підсумок цієї зустрічі.

Переглядів: 459 | Додав: NesTop | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Квітень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Архів записів
Корисні сайти
  • Відділ освіти Новоград-Волинської рда
  • Новоград-Волиська районна державна адміністрація
  • Copyright MyCorp © 2024Хостинг від uCoz